Praktijk verhalen Kraamverzorgster

Op het verzoek van velen hebben we ervoor gezorgd dat opleiding kraamverzorgster een aantal praktijk verhalen heeft kunnen plaatsen over de opleiding kraamzorg en het werk als kraamverzorgster.

Doel praktijk verhalen kraamverzorgster

De bedoeling van deze pagina’s is om jullie een “inside” blik over de opleiding kraamzorg & het werk als kraamverzorgster te kunnen geven.
Deze verhalen zijn geschreven door een aantal dames die al een tijd in het vak als kraamverzorgster zitten. Ik heb aan de dames gevraagd of de bezoekers van deze site contact met ze op mocht nemen indien men vragen heeft. En de dames hebben me toegezegd dat dit geen probleem is. Mocht je dus vragen aan de dames hebben neem dan even contact met ons op en je vraag en aan wie je je vraag wil stellen. Dan zorgen wij ervoor dat de vraag bij de juiste persoon terecht komt.

De pagina’s zijn te bereiken via de “drop down” menu die je zag toen je op deze pagina klikte.
Voor het gemak zijn ook de links hieronder geplaatst met een kleine omschrijving:

Opleiding kraamzorg –> Dianne verteld over haar opleiding tot kraamverzorgster

Het werk als kraamverzorgster –> Dianne verteld over een werkperiode bij een gezin

Als kraamverzorgster bevallen –> Dianne vertelt een heel herkenbaar verhaal voor de kraamverzorgsters onder ons.

Contact/of zelf een praktijk verhaal insturen

Wil je zelf ook een praktijk verhaal insturen? Graag. Gebruik hiervoor onze contact pagina. Zoals hierboven ook al reeds genoemd gaan we proberen regelmatig nieuwe verhalen te plaatsen. Dus hou deze website in de gaten!

 

 

Deel deze pagina

Start typing and press Enter to search