Opleiding kraamverzorgster Utrecht


Voor de opleiding kraamverzorgster Utrecht zijn er meerdere mogelijkheden om je opleiding te volgen. Dit kan volgens de BOL methode, de BBL methode of lekker THUIS.

Echter gaat het op deze pagina meer over de locaties waar je een opleiding kraamzorg kunt volgen. Per provincie is er een pagina. En zoals u kunt lezen bent u nu op: Opleiding kraamverzorgster Utrecht.

Voor de Opleiding kraamverzorgster Utrecht zijn er meerdere mogelijkheden om je opleiding tot kraamverzorgster te kunnen voltooien. Echter merken wij dat er bijna niet op deze pagina’s gekeken wordt terwijl wij er heel veel werk in stoppen. Vandaar dat we je voor locaties doorverwijzen naar google. Verdere informatie staat wel op deze pagina’s!

Kosten opleiding kraamverzorgster: (onder voorbehoud!)

BOL:
Lesgeld:                                  €1065,- Per jaar
Verdere schoolkosten:           Onbekend!
BBL:
Lesgeld:                                 €536,- Per jaar
Verdere schoolkosten:           Onbekend!

Branche erkende opleiding kraamverzorgster

Hierboven vond je mogelijkheden om de opleiding kraamverzorgster te volgen.
Mocht je opzoek zijn naar een branche erkende opleiding kijk dan even op de website van VVT Opleidingen. Hier zul je ook opleiding kraamverzorgster Utrecht vinden.

 

Natuurlijk blijft er altijd de mogelijkheid om de opleiding kraamverzorgster “thuis” te volgen. Met hulp van de NHA of de NTI

Opmerking eigenaar website:

Zoals we op onze startpagina van opleiding per regio al gezegd hebben zijn we altijd op zoek naar ervaringen en nieuwe opleiding locaties voor de kraamverzorgster opleiding Utrecht. Graag verzoeken we jullie dan ook deze bij ons te melden door middel van de contact pagina. Bedankt daarvoor!

Deel deze pagina

Start typing and press Enter to search